Tondeuse

Tondeuse kopen

Welke tondeuse gebruiken kappers? In onze kapsalon hebben we de beste tondeuses in de test en vergelijking.

Het maakt niet uit of je een professionele kapper bent of liever je eigen haar knipt. Het zal nooit perfect werken zonder een hoogwaardige haartrimmer. De beste tondeuses die we in dit bericht behandelen, zullen u behoeden voor de verlegenheid van een slecht kapsel en het gemakkelijker voor u maken om een ​​taak te voltooien die een vaste hand vereist en geen gebrek aan techniek. We zullen ook kijken naar het verschil tussen tondeuses voor thuis en professioneel, de voor- en nadelen van snoerloze en snoer trimmers. Je kunt hier ook kappers tips krijgen over het gebruik van een tondeuse en een aantal veelgestelde vragen.

Panasonic ER-1611

1e plaats als het gaat om een ​​tondeuse. Ook wij gebruiken nu de Panasonic ER ER-1611 tondeuse in onze kapsalon in München. Het is een professionele machine en de best verkochte haar- en baardtrimmer. Het X-conische mes met koolstofvezel en titaniumcoating met een snijhoek van 45 ° zorgt voor een vlijmscherpe, super grondige snede. De verbeterde carboncoating is gladder en produceert daardoor minder wrijving en warmte. De slijtage is minder en het scheerhoofd gaat bijna twee keer zo lang mee als zijn voorganger!

Bevestigen: trimmer voor lang haar van 3-15 mm. Ook korte haartrimmers met 5-traps haarsnijdingslengte-instelling op het apparaat van 0,8 tot 2 mm. Drie meegeleverde opzetkammen maken van de haartrimmer een flexibele en precieze tondeuse voor lang haar in de fasen: 3-4 mm, 6-9 mm en 12-15 mm.

Het is geschikt voor alle toepassingen, maar ook voor het knippen van contouren, kapsels en baardtrimmen. Deze Panasonic is iets duurder dan de andere, dus het is belangrijk om deze aankoop als een langetermijninvestering te beschouwen in plaats van als een goedkope. Het is echter nog steeds vrij goedkoop als professionele haartrimmer en werkt ook prima voor thuisgebruik.

Philips HC7460 / 15

Op onze 2e plaats staat de tondeuse van Philips. Het is een optimale haartrimmer voor thuisgebruik. Voor wie echter op zoek is naar een professionele haartrimmer raden wij onze 1e plaats aan. De Philips biedt sneller knippen dankzij DualCut-technologie. Dit betekent dat u gemakkelijk elk haartype kunt knippen: dit is een innovatief dubbelzijdig knipelement dat het haar twee keer zo snel knipt als enkelzijdige mesjes. Ongelooflijke 60 lengtestanden voor elk kapsel van 0,5 mm – 42 mm, instelbaar via touchscreen. Om korter haar te knippen, gebruik je gewoon het 2 mm trimmeropzetstuk.

Je kunt de kam ook helemaal verwijderen om tot 0,1 mm te trimmen. De intelligente tondeuse bewaart zelfs uw laatst geknipte lengte en drie extra lengtes voor elke bevestigde kam. Om dit te doen, selecteert u de gewenste lengte, houdt u de knop Opslaan ingedrukt en de haartrimmer slaat automatisch uw instelling op. De tondeuse kan met of zonder kabel worden gebruikt. Het beste komt aan het einde: we hebben kunnen vaststellen dat afgeknipte haren tijdens het gebruik niet in de mesjes blijven haken of dat lange haren vast komen te zitten in de kam en deze verstoppen – zo krijg je in één keer het perfecte kapsel.